Det finns inga genvägar

20150420_142342

Ord böjs och skruvas. Pusslas och trasslar i varandra.  Skrivandet är ett hantverk med egna metoder och knep. Det  finns inga genvägar, varenda stavelse ska kännas. Tillslut är jag nästan på väg att ge upp. Orden fladdrar som de vill, hamnar fel och är bångstyriga.

Men så en liten ljusning. Ett par ord hakar i varandra och börjar dansa i takt. Och ett par till. Fingrarna spelar vals på tangentbordet. Sakta formas ett  böljande flöde. För att till slut landa i någon slags meningsfullhet. Ett budskap.

 

Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s